h
Cultuur Coöperatie

Cultuur bepaalt de identiteit van het gebied

Cultuur bepaalt de identiteit en is daarom dus belangrijk. Of het nu gaat om street art via murals of dance events, bijzondere tentoonstellingen, vernieuwende kunstzinnige projecten of enthousiast muziekonderwijs, in Parkstad vind je het allemaal. Parkstad herbergt veel jonge talenten die samen een (nieuwe) identiteit aan ons gebied geven. De coöperatie wil graag bijdragen aan de ontwikkelingen op dit gebied en bevorderen dat iedereen verder tot bloei kan komen.

Ambitie

Op het gebied van cultuur zijn er al veel initiatieven, al dan niet professioneel georganiseerd. De ambitie is om deze partijen met elkaar te verbinden, door nauwe samenwerking nieuwe, verrassende culturele activiteiten te starten en samen te groeien naar een coöperatieve vorm waarin cultuur voor de toekomst geborgd is.

Ook interesse?

Via ons contactformulier kun je ons raadplegen en/of informatie aanvragen over de deelgebieden van jouw interesse. Heb je interesse in een lidmaatschap van een van de coöperaties, dan kun je dat aangeven en nemen wij contact met je op.