h
Groen Coöperatie

Groenbeheer in eigen hand

In Parkstad leven we in een groene omgeving. In het gebied bevinden zich vele parken, kleinere bossen, stads- en volkstuinen. Dichtbij in je eigen buurt. Onderhoud van dit groen krijgt steeds minder aandacht en buurtinitiatieven om dit in eigen hand te nemen, komen steeds vaker voor. Samen werken aan en in het groen om zo de vitaliteit van je eigen gebied in stand te houden. De coöperatie beoogt tussen deze initiatieven een verbinding te leggen om kennis uit te wisselen en een bemiddelende rol te spelen naar gemeente en andere instanties.

Samen voor de natuur

Wil je ook met je buurt aan de slag om iets te betekenen voor je eigen groene omgeving en weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Als coöperatie kunnen wij je ondersteunen en in verbinding brengen met reeds eerder succesvol uitgevoerde projecten. Zo kunnen we van elkaar leren en samen een bijdrage leveren om onze groene omgeving in stand te houden.

Ook interesse?

Via ons contactformulier kun je ons raadplegen en/of informatie aanvragen over de deelgebieden van jouw interesse. Heb je interesse in een lidmaatschap van een van de coöperaties, dan kun je dat aangeven en nemen wij contact met je op.