h
Energie Coöperatie Heerlen

De nieuwe energie van Heerlen centrum

Energiecoöperatie Heerlen centrum is een nieuw initiatief van jonge, dynamische en energieke inwoners van onze stad. Vooral deze generatie en toekomstige generaties gaat de omslag naar duurzame energie aan. Samen met de inwoners willen zij bouwen aan een groene energiehuishouding, waarbij de ambities door de leden gedragen worden.

Eerste plaatsing

De coöperatie streeft ernaar om binnen afzienbare tijd de eerste 700 panelen te plaatsen. Dankzij medewerking van betrokken partijen zijn plannen hiervoor in een vergevorderd stadium. Wilt u weten wat de voorwaarden voor deelname zijn en of dit ook voor u interessant is, vul dan het contactformulier in.

Ook interesse?

Via ons contactformulier kun je ons raadplegen en/of informatie aanvragen over de deelgebieden van jouw interesse. Heb je interesse in een lidmaatschap van een van de coöperaties, dan kun je dat aangeven en nemen wij contact met je op.

Ambitie

Zonnepanelen leveren een groot deel van het jaar groene energie waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de leden. Daarnaast wil de coöperatie deze opbrengsten ook (deels) gebruiken voor de ondersteuning van de ambities op het gebied van energiebesparing, sociale duurzaamheid en bestrijding van energiearmoede.